Team Super Cut

Maak hier kennis met onze creatieve crew!
Klik op hun foto of naam om een online afspraak te maken!
Uiteraard kun je ook bellen naar 040-7370343

Valerie Steenbakkers

Top Stylist | Extensions | Kleurspecialist


Ik mag en kan mezelf zijn bij Super Cut kappers waardoor mijn creativiteit de ruimte krijgt om zich te ontplooien. Ik wist al zeer vroeg dat ik het vak in wilde. Haar en uiterlijk hebben mij altijd geboeid. Ik ben een echte kapster, in knippen en kleuren kan ik al mijn creativiteit kwijt.
Er zijn van die momenten in je leven dat alles op z’n plek valt. Bij Super Cut vond ik een nieuwe uitdaging, een topteam en een erg leuke plek om te werken. Een plek waar ik vol trots kan zijn wie ik ben.

Charles Deckers

Top Stylist


Ik ben Charles Deckers, Ben al ruim 10jaar werkzaam in de kappersbranche, ik heb een 2 jarige particuliere opleiding gevolgd in Eindhoven. Daarna heb ik 8,5 jaar bij Rob Peetoom gewerkt. Sinds 2016 werk ik met plezier voor Super Cut kappers.
Buiten het werk hou ik heel erg van handballen, en dit doe ik op een leuk niveau.

Jara Pulles

Hairstylist


Ik ben Jara Pulles uit Eindhoven. Ik heb het kappersvak gekozen, omdat ik het leuk vind om mensen met een glimlach de deur uit te zien lopen.
Bij Super Cut Kappers zit ik goed op mijn plek. Ik vind het leuk mijn creativiteit te uiten en hiermee aan de slag te gaan. In de loop der jaren hoop ik nog veel te leren en nog verder te mogen doorgroeien in het kappersvak.
Of het nu een nieuwe coupe is of een prachtige haarkleur. Ik geniet er iedere dag van om mensen nog mooier te mogen maken en ze met een glimlach op hun gezicht weer te zien gaan. Tot snel bij Super Cut!

Rachel Lucassen

Hairstylist | Brows


Allereerst zal ik mezelf even voorstellen, ik ben Rachel en kom uit Budel. Ondertussen werk ik alweer 5 jaar bij Super Cut Kappers en mag ik mezelf dan ook Hairstylist noemen. Ook verzorg ik de wenkbrauwen binnen de salon. Van origine ben ik schoonheidsspecialiste maar het kappersvak heb ik veel meer in de vingers. Al werd ik door uiterlijke verzorging zeer geboeid. Het is mijn passie om mensen met een glimlach de deur uit te laten gaan en ze te laten stralen met écht iets wat bij ze past. Verder ben ik nog gediplomeerd wimperstylist en nagelstylist. Tot snel bij Super Cut Kappers!

Melanie Smits

Junior Stylist


Mijn naam is Melanie Smits en woon in Budel. Mijn droom was altijd al om kapster te worden, mensen mooi te maken en het belangrijkste mensen blij te maken met je eigen creaties. Momenteel ben ik al bijna 3 jaar werkzaam bij Super-Cut kappers, en hoop ik nog veel verder door te kunnen groeien in het kappersvak. Zie ik je snel bij mij in de stoel?

Tim Rutten

General Manager

06-22606086


Ik kan niet fohnen, niet kleuren en ben doodsbang van een schaar….
Van bedrijven runnen heb ik gelukkig meer kaas gegeten! Bij Super Cut Eindhoven ben ik de general manager. Voor ik in de kappersbranche terecht kwam was ik al meer dan 20 jaar werkzaam in de fitnessbranche. En net als bij een kapsalon is een fitnesscentrum een dienstverlenend bedrijf dat als enige doel heeft mensen mooier te maken en te zorgen dat ze zich beter voelen. Vandaar dat ik me perfect kan inleven in deze branche.
Ik verzorg als General Manager bij Super Cut het overzicht over de bedrijfsvoering. Daarnaast beheer ik de website, social media en verzorg ik de administratie. Tips of suggesties? E-mail of bel mij gerust!