Team Super Cut

Maak hier kennis met onze creatieve crew!
Klik op hun foto of naam om een online afspraak te maken!
Uiteraard kun je ook bellen naar 040-7370343

Jara Pulles

Hairstylist


Ik ben Jara Pulles uit Eindhoven. Ik heb het kappersvak gekozen, omdat ik het leuk vind om mensen met een glimlach de deur uit te zien lopen.
Bij Super Cut Kappers zit ik goed op mijn plek. Ik vind het leuk mijn creativiteit te uiten en hiermee aan de slag te gaan. In de loop der jaren hoop ik nog veel te leren en nog verder te mogen doorgroeien in het kappersvak.
Of het nu een nieuwe coupe is of een prachtige haarkleur. Ik geniet er iedere dag van om mensen nog mooier te mogen maken en ze met een glimlach op hun gezicht weer te zien gaan. Tot snel bij Super Cut!

Mandy van der Raaf

Hairstylist


Mijn naam is Mandy van der Raaf. Ik kom uit Budel, klein dorpje nog net in Brabant. Van kleins af aan speelde ik al niet met barbie poppen maar knipte ik de haren.
Mijn moeder was thuiskapster en daar ging ik dan ook altijd mee kijken, helpen en natuurlijk lekker kletsen. Ik heb in verschillende soorten salons gestaan zodat ik overal een beetje mee kon snoepen qua ervaring en technieken. Zelf heb ik me ook laten specialiseren in het barbiers vak en krullen knippen.
Ik hoop je snel te zien bij mij in de stoel!

Anouk van Slingerland

Hairstylist


Ik ben Anouk van Slingerland en als kapster help ik klanten graag zijn/haar wensen in vervulling te brengen met een coupe waarmee ze hun eigen stijl kunnen laten zien. Dit resultaat probeer ik altijd te bereiken met mijn klantgerichtheid in combinatie met mijn vakbekwaamheid. Naast het knippen en creëren vind ik het belangrijk dat de klant zich op zijn gemak voelt en het naar zijn zin heeft. Voor een vlotte babbel ben ik altijd in.
Ik hoop bij Super Cut mijn liefde voor het vak te kunnen verdiepen en mijzelf verder te kunnen ontwikkelen als persoon. Hopelijk zie ik u snel bij mij in de stoel !!

Melanie Smits

Hairstylist


Mijn naam is Melanie Smits en woon in Budel. Mijn droom was altijd al om kapster te worden, mensen mooi te maken en het belangrijkste mensen blij te maken met je eigen creaties. Momenteel ben ik al bijna 3 jaar werkzaam bij Super-Cut kappers, en hoop ik nog veel verder door te kunnen groeien in het kappersvak. Zie ik je snel bij mij in de stoel?

Tim Rutten

General Manager

06-22606086


Ik kan niet fohnen, niet kleuren en ben doodsbang van een schaar….
Van bedrijven runnen heb ik gelukkig meer kaas gegeten! Bij Super Cut Eindhoven ben ik de general manager. Voor ik in de kappersbranche terecht kwam was ik al meer dan 20 jaar werkzaam in de fitnessbranche. En net als bij een kapsalon is een fitnesscentrum een dienstverlenend bedrijf dat als enige doel heeft mensen mooier te maken en te zorgen dat ze zich beter voelen. Vandaar dat ik me perfect kan inleven in deze branche.
Ik verzorg als General Manager bij Super Cut het overzicht over de bedrijfsvoering. Daarnaast beheer ik de website, social media en verzorg ik de administratie. Tips of suggesties? E-mail of bel mij gerust!