Huisregels

Kappers zijn creatieve wezens die genieten van de mooie dingen in het leven. Maar ook wij hebben structuur nodig, vandaar deze huisregels:

AFSPRAAK ANNULEREN
Wanneer je een afspraak maakt staan wij voor de volle 100% voor jou klaar! Kun je echter niet komen en zeg je jouw afspraak niet 24 uur van tevoren af? Dan staan we er voor niets… Dan word 75% van de geboekte afspraak middels een factuur in rekening gebracht. Deze ontvang je via email of post. Uiteraard begrijpen wij dat je plotseling op je werk verwacht wordt of ziek wordt. In deze gevallen is 4 uur vooraf afmelden voldoende…

PRIJSOPGAVES
Kapsels en kleuren inschatten met een foto of telefoontje kunnen we helaas niet.
Prijs opgaves geven wij enkel in een kosteloos advies gesprek, we nemen hier 15 minuten de tijd voor. Via telefoon, e-mail en social media kunnen wij helaas geen uitgebreide indicatie of een prijsofferte geven. De prijzen van onze ‘standaard’ behandelingen vind je hier!

AFSPRAAK MAKEN
Wij maken geen afspraken via email. Hiervoor kun je ons online boekingssysteem gebruiken, klik daarvoor hier!
Je kunt uiteraard ook tijdens openingstijden bellen naar 040-7370343

KLEURGARANTIE
Niet tevreden over jouw kleur? Super Cut geeft je gelukkig een kleurgarantie van 14 dagen! Wanneer je binnen 14 dagen contact opneemt plannen we een service afspraak in! We maken jouw kleur dan zonder extra kosten helemaal naar wens!