Olaplex

Olaplex is de meest trending technologische doorbraak in de cosmetische industrie. Olaplex geeft de vrijheid om te blonderen zonder het haar te beschadigen. Het product word toegevoegd aan het kleurproduct en kan gebruikt worden bij blonderen, balayages, highlights en volledige kleuringen.

Wat doet het?
Olaplex herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Deze haarverbindingen worden beschadigd door thermische en chemische behandelingen. Olaplex brengt het haar in één behandeling weer terug in de originele, gezonde staat. Het directe resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar.

Olaplex is geschikt voor alle haartypes en kan toegevoegd worden aan alle kleurmerken. Olaplex bevat geen siliconen, sulfaten, ftalaten, DEA of aldehyden en wordt niet getest op dieren.

Een behandeling met Olaplex duurt langer dan de reguliere behandelingen omdat de toevoeging van het reparerende product een langere inwerktijd vereist.  Je kunt de Olaplex ook als losse salonbehandeling laten doen om je haar te laten verzorgen.

Wij geven je graag advies wat bij jouw behandeling past! Klik hier om online een afspraak te maken!